Likwidacjia Szkody - odszkodowania i ubezpieczenia - strona 7

Opinie i porwnywarka ubezpiecze

image

W celu szerzenia informacji o ofercie polskich ubezpieczalni, pragniemy przekaza naszym Drogim Uytkownikom narzdzie porwnywania produktw i firm ubezpieczeniowych. Zapraszamy!

Wydaj opini

Wybierz zakres opinii

  • Compensa Towarzystwo Ubezpiecze S.A.
  • dno
opinia stru z dnia 2017-12-13 21:53:08
  • Opinia: poszkodowany / OC - kupno/likwidacja
  • Ocena cakowita: 1
    • image
Cena ubezpieczenia OC:
  • image
Jako obsugi klienta OC:
  • image
Proces zawarcia umowy OC:
  • image
Jasno umowy(OWU)OC:
  • image
Szybko likwidacji szkody OC:
  • image
Profesjonalizm rzeczoznawcy OC:
  • image
Obsuga poszkodowanego OC:
  • image
Uzyskane odszkodowanie OC:
  • image
Zalety

e s inne firmy.

Wady

Jest reprezentantem duej brytyjskiej firmy dystrybuujcej paliwo i "myjnie automatyczne, rczne i czyszczce" w Polsce. Zrobi wszystko, eby za uszkodzenia spowodowane przez ten podmiot np. uszkodzenia elementw karoserii pojazdu nie wypaci zotwki. Mno procedury, skupiaj "dowiadczonych rzeczoznawcw" w mnoeniu procedur w celu zniechcenia poszkodowanych do dochodzenia swoich praw. Daem sobie spokj w dochodzeniu swoich roszcze, bo odbiem si od duej "organizacji" zalewajcej petentw pismami, procedurami i innymi gw...nami, aby zniechci poszkodowanych, albo klientw ktrzy im zaufali do dochodzenia swoich odszkodowa. Przestrzegam szczeglnie przed "rzeczoznawc" z Torunia J. Analniakiem

Ta opinia to subkiektywna ocena uytkownika serwisu, nie jest za opini Odzyskaj.info

  • InterRisk Towarzystwo Ubezpiecze S.A.
  • wypadek w szkole
opinia mama z dnia 2017-12-12 11:27:57
  • Opinia: poszkodowany / OC - kupno/likwidacja
  • Ocena cakowita: 2
    • image
    • image
Cena ubezpieczenia OC:
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Jako obsugi klienta OC:
  • image
  • image
  • image
Proces zawarcia umowy OC:
  • image
  • image
  • image
Jasno umowy(OWU)OC:
  • image
Szybko likwidacji szkody OC:
  • image
Profesjonalizm rzeczoznawcy OC:
  • image
Obsuga poszkodowanego OC:
  • image
Uzyskane odszkodowanie OC:
  • image
Wady

Skrcona kostka w szkole podczas zaj W-F. Noga znalaza si w gipsie, potem musiaam zakupi ortez usztywniajc staw skokowy. Po miesicu rehabilitacja i dopiero zawiadczenie o zakoczeniu leczenia. Dodam, e zawiadczenie patne i rehabilitacja czciowo te. Odszkodowania brak, poniewa "uraz nie pozostawi trwaych nastpstw w postaci uszczerbku na zdrowiu". Zwrotu kosztw brak, poniewa rozpatruj tylko faktury imienne. Kilkanacie dojazdw do przychodni w innym miecie. Brak kontaktu z opiekunem szkody. Telefon tylko na infolini a tam nikt nie moe przeczy do opiekuna. Zostawiona proba o kontakt i nic. Nawet brookerzy nie s w stanie uzyska informacji, bo te tylko maj numer na infolini. A na zebraniu z rodzicami wszystko tak piknie miao wyglda. Chcieli nawet ubezpiecza odmroenia, ale rodzice z tego zrezygnowali. Napisaam zaalenie i za odmowa.

Ta opinia to subkiektywna ocena uytkownika serwisu, nie jest za opini Odzyskaj.info

  • Aviva Ubezpieczenia Direct
  • z dala od tej firmy
opinia adam z dnia 2017-11-15 21:04:39
  • Opinia: poszkodowany / OC - kupno/likwidacja
  • Ocena cakowita: 1.5
    • image
    • image
Cena ubezpieczenia OC:
  • image
  • image
  • image
Jako obsugi klienta OC:
  • image
Proces zawarcia umowy OC:
  • image
  • image
  • image
Jasno umowy(OWU)OC:
  • image
Szybko likwidacji szkody OC:
  • image
Profesjonalizm rzeczoznawcy OC:
  • image
Obsuga poszkodowanego OC:
  • image
Uzyskane odszkodowanie OC:
  • image
Zalety

brak

Wady

caa ta firma to wielka poraka nie poleci bym najgorszemu wrogowi stanowczo odradzam ubezpieczenie w tej pseudo ubezpieczeniowej firmie.

Ta opinia to subkiektywna ocena uytkownika serwisu, nie jest za opini Odzyskaj.info

  • Aviva Ubezpieczenia Direct
  • Nie polecam - ubzpieczenie mie
opinia Patrycja z dnia 2017-11-13 19:35:15
  • Opinia: poszkodowany / AC - likwidacja
  • Ocena cakowita: 1.8
    • image
    • image
Szybko likwidacji szkody AC:
  • image
Profesjonalizm rzeczoznawcy AC:
  • image
  • image
  • image
  • image
Obsuga poszkodowanego AC:
  • image
Uzyskane odszkodowanie AC:
  • image
Zalety

BRAK

Wady

Nie polecam tej firmy ubezpieczeniowej. Wycena szkody (wykwit na cianie szerokoci metra - rwnie za pytkami - i zaciek od zalania pionu kanalizacyjnego w bloku) zostaa wyceniona na 99,99 z a "udzia wasny w innej szkodzie ni spowodowanej przez deszcz nawalny lub powd wynosi 100,00 z". Nie dostalimy nic a ciana jest do kucia zupenie nie z naszej winy. Po co komu taki ubezpieczyciel, ktry za wszelka cen nie chce nic wypaci?

Ta opinia to subkiektywna ocena uytkownika serwisu, nie jest za opini Odzyskaj.info

  • InterRisk Towarzystwo Ubezpiecze S.A.
  • Omija
opinia Bya ofiara z dnia 2017-11-11 15:53:29
  • Opinia: poszkodowany / OC - kupno/likwidacja
  • Ocena cakowita: 2.5
    • image
    • image
    • image
Cena ubezpieczenia OC:
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Jako obsugi klienta OC:
  • image
  • image
  • image
  • image
Proces zawarcia umowy OC:
  • image
  • image
  • image
  • image
Jasno umowy(OWU)OC:
  • image
  • image
  • image
Szybko likwidacji szkody OC:
  • image
Profesjonalizm rzeczoznawcy OC:
  • image
Obsuga poszkodowanego OC:
  • image
Uzyskane odszkodowanie OC:
  • image
Zalety

cena

Wady

Nie wane ile pac, ale chciabym, aby wywizano si z umowy. Skoro takiego zamiaru nie byo to jak nazwa przyjmowanie pienidzy nie planujc wypaci waciwego odszkodowania? Nie planujc, bo przed waciw ocen ju posza do banku informacja o wypacie, czyli rzeczoznawca zna wynik oceny przed przyjciem.

Ta opinia to subkiektywna ocena uytkownika serwisu, nie jest za opini Odzyskaj.info

  • MTU Moje Towarzystwo Ubezpiecze S.A.
  • Masakra
opinia fuksik z dnia 2017-11-04 22:55:54
  • Opinia: poszkodowany / OC - likwidacja
  • Ocena cakowita: 1
    • image
Szybko likwidacji szkody OC:
  • image
Profesjonalizm rzeczoznawcy OC:
  • image
Obsuga poszkodowanego OC:
  • image
Uzyskane odszkodowanie OC:
  • image
Wady

Witam. Polisa bya zawarta do 21.10.2017. W dniu 13.10.2017 zoyem wypowiedzenie polisy, co zostao udokumentowane piecztk i dat wpynicia pisma przez agenta. Jakie byo moje zdumienie kiedy dzi otrzymaem od wezwanie do zapaty rozwizanej polisy!!. To e wypowiedzenie do wpyno rwnie potwierdzi konsultant infolinii podczas rejestrowanej i nagrywanej rozmowy. Bd musia zoy spraw do Rzecznika Ubezpieczonych. Pono niektrzy te mieli takie sytuacje, dzwonili na infolini i powiedzieli im e wszystko jest ju zaatwione po czym otrzymali pismo z firmy windykacyjnej. Co robi?

Ta opinia to subkiektywna ocena uytkownika serwisu, nie jest za opini Odzyskaj.info

  • znalezionych: 666